Over Eten & Zo

Over Eten & Zo

 

Eten & Zo is een bijzonder concept. In het hart van het restaurant staat een enorme keuken met verschillende kookeilanden waar een team van koks het eten live bereidt. De aparte afdelingen staan voor verschillende keukens uit evenzoveel werelddelen. De gast krijgt zodoende de gelegenheid om van alles te proeven, voor één vaste prijs.

 

Deze prijs is inclusief frisdranken, koffie & thee en per volwassen persoon (v.a. 18 jaar) krijgt u twee muntjes gratis voor alcoholhoudende dranken. Extra muntjes kunt u bijkopen voor € 2,25 per munt. Één munt staat aan de bar garant voor een glas bier of wijn, andere alcoholische dranken zijn verkrijgbaar voor 2 of 3 munten. Ook aan de kleintjes is gedacht, zo heeft het restaurant een speelzolder en hanteert het restaurant een prijs per leeftijdsjaar voor kinderen.

 

De verbouwing heeft de oude discotheek goed gedaan. Door het plaatsen van ramen in de oude discozaal, is het er licht en prettig vertoeven. Het enige wat hier nog terug te zien is van de discotheek, is de bloem met lamp aan het plafond. De oude garderobe en een deel van de grote zaal zijn omgetoverd tot een prachtige open keuken. De zogenaamde carrouselzaal is vrijwel volledig in tact gebleven en dat zal bij veel bezoekers een gevoel van nostalgie oproepen. Met een compleet nieuwe vloer en gezellige zitjes door de hele zaal, maakt het decor dat de gast zich op een druk terras in een stad waant.